Onze Wereld maak je zelf...

Basisschool Onze Wereld is een grote, kleurrijke, moderne, katholieke basisschool in de Haagse wijk Transvaal. De school kenmerkt zich door respect, veiligheid, betrokkenheid en zorg. Door een duidelijke structuur voelen kinderen, ouders/verzorgers en personeel zich thuis in een sfeer van kleinschaligheid met de voordelen van een grote organisatie. Alle informatie is terug te vinden in de schoolgids:

 

Onze Wereld SchoolGids 2018 - 2019

 

Wereldnieuws

 

 

Klik boven op de video voor een kijkje in de school of hier op het WERELDNIEUWS met nog veel meer schoolvideo!

 

Nieuwe Schooltijden

's Morgens beginnen alle kinderen om 8.45 uur. De deuren gaan om 08.35 uur open. 's Middags gaan om 14.50 uur de deuren weer open. Op woensdag kunnen de kinderen om 12.35 uur worden opgehaald. 's Middags zijn dan alle kinderen vrij. We willen op tijd beginnen; dat betekent dat uw kind om 08.45 uur in de klas moet zijn.

Tussen de middag hebben de kinderen een half uur pauze. We willen graag dat alle kinderen overblijven. Dit betekent, dat alle kinderen tussen de middag op school blijven. De kinderen moeten zelf eten en drinken meenemen: drinken en iets kleins om te eten rond 10 uur en drinken en brood/lunch voor tussen de middag.

 

Op Basisschool Onze Wereld is een medezeggenschapsraad. Klik hier voor meer informatie..Informatie en contact Berichten en agenda Kalender Groepen Team Vacatures
WERELDNIEUWS MIJN VERHAAL CEES BRIEVENBUS ARCHIEF XL-Talent

 

free
hit counter