ALLE SCHOLEN GESLOTEN IVM CORONA VIRUS

ALLE SCHOLEN GESLOTEN IVM CORONA VIRUS

 

Beste ouder(s), verzorger(s),

Afgelopen vrijdag heeft u van ons een brief ontvangen met daarin maatregelen. Inmiddels is er vandaag een nieuwe situatie ontstaan. Bij deze laat ik u weten hoe wij omgaan met de huidige situatie rondom het Coronavirus.

Wij volgen de ontwikkelingen van dag tot dag nauwgezet. De lijn daarbij is steeds geweest dat we adviezen van de regionale GGD , kabinet, het RIVM en Lucasonderwijs opvolgen én uitvoeren.

 

Vandaag is besloten dat alle scholen hun deuren moeten sluiten. Daarom is ook Basisschool Onze Wereld met ingang van morgen tot en met 6 april 2020 gesloten.

 

Wel ontvangen we nog de kinderen die ouders hebben met een vitaal beroep (zorg, politie enz.) en die geen opvang kunnen regelen, als deze ouders dit wenselijk vinden. Ook kinderen van ouders die in het onderwijs werkzaam zijn, blijven bij ons welkom. U kunt uw kind(-eren) maandag brengen en   inschrijven hiervoor. U krijgt een formulier mee en levert dat om 14.45 weer in. Ook hier geldt dat de kinderen niet ziek of verkouden mogen zijn.

 

Deze week zullen wij overleg hebben met de medezeggenschapsraad over de ontstane situatie.

 

Verder zijn we plannen aan het ontwikkelen om het digitaal onderwijs mogelijk te maken of een andere manier te vinden. Onze school probeert onderwijs te blijven aanbieden! Omdat dit te organiseren hebben wij echter even  tijd nodig. U zult daarover in de komende week nader bericht ontvangen via Schoudercom. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar de groep 8 leerlingen, die zich straks over de eindtoets moeten gaan buigen.

 

Ik vraag uw begrip voor de keuzes die gemaakt (gaan) worden.

 

Als u vragen heeft wilt u die dan mailen of stellen via Schoudercom?

 

Met vriendelijke groet,

 

Aartje van den Akker

‹ Naar berichten overzicht


Informatie en contact Berichten en agenda Kalender Groepen Team Vacatures
WERELDNIEUWS MIJN VERHAAL CEES BRIEVENBUS ARCHIEF XL-Talent

 

free
hit counter