Onze Wereld maak je zelf...

    

 

Basisschool Onze Wereld is een grote, kleurrijke, moderne, katholieke basisschool in de Haagse wijk Transvaal. De school kenmerkt zich door respect, veiligheid, betrokkenheid en zorg. Door een duidelijke structuur voelen kinderen, ouders/verzorgers en personeel zich thuis in een sfeer van kleinschaligheid met de voordelen van een grote organisatie.

Alle informatie is terug te vinden in de schoolgids en het schoolplan. Hierin vindt u alles over de kwaliteit van het onderwijs. 

 

 

Onze Wereld SchoolGds 2021-2022

 

School-Gids-Kalender 2021-2022

 

Schoolplan Onze Wereld 2019-2023

 

SchoolOndersteuningsProfiel 2021-2025

 

Nieuwe directiestructuur per augustus 2021

 

Bijzonder veel informatie over Onze Wereld en alle andere scholen van Nederland vindt u op www.scholenopdekaart.nl

 

Wereldnieuws

 

 

Klik boven op de video voor een kijkje in de school of hier op het WERELDNIEUWS met nog veel meer schoolvideo!

 

Schooltijden

's Morgens beginnen alle kinderen om 8.30 uur. De deuren gaan om 08.20 uur open. 's Middags gaan om 14.45 uur de deuren weer open. Op woensdag kunnen de kinderen om 12.30 uur worden opgehaald. 's Middags zijn dan alle kinderen vrij. We willen op tijd beginnen; dat betekent dat uw kind om 08.30 uur in de klas moet zijn.

Tussen de middag hebben de kinderen een kwartier om hun lunch op te eten in de klas en een half uur sportieve pauze. Dit betekent, dat alle kinderen tussen de middag op school blijven. De kinderen moeten zelf eten en drinken meenemen: drinken en iets kleins om te eten rond 10 uur en drinken en brood/lunch voor tussen de middag.

 

ADRES:

Basisschool Onze Wereld

Brandtstraat 87

2572 CC Den Haag

tel. 070-3459300

E-mail:  info@onzewereld.net

 

Op Basisschool Onze Wereld is een medezeggenschapsraad. Klik hier voor meer informatie..Informatie en contact Berichten en agenda Kalender Groepen Team Vacatures
WERELDNIEUWS MIJN VERHAAL CEES BRIEVENBUS ARCHIEF XL-Talent

 

free
hit counter